• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 22 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada de salmó. Ensalada de ciurons.

    Segon plat: Pollastre amb tombet. Croquetes d’espinacs amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de pasta. Crema de xampinyons.

    Segon plat: Bacallà al forn amb patata panadera. Mongetes verdes amb patata i tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Raviolis a la puttanesca.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Llenties a l’eivissenca. Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon.

    Segon plat: Galtots amb vi negre amb puré de patata. Aladrocs fregits amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de brossat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Salmorejo. Ensalada de tonyina. 

    Segon plat: Lluç al forn amb patata al forn. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Llenties. Ensalada russa de remolatxa.

    Segon plat: Bacallà amb llet amb arròs saltat. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.