Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 22 juliol 12:00
Fi: Dilluns, 22 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada de salmó. Ensalada de ciurons.
Segon plat: Pollastre amb tombet. Croquetes d’espinacs amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de pasta. Crema de xampinyons.
Segon plat: Bacallà al forn amb patata panadera. Mongetes verdes amb patata i tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada d’arròs. Raviolis a la puttanesca.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Llenties a l’eivissenca. Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon.
Segon plat: Galtots amb vi negre amb puré de patata. Aladrocs fregits amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de brossat.
Ramon Llull
Primer plat: Salmorejo. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Lluç al forn amb patata al forn. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Llenties. Ensalada russa de remolatxa.
Segon plat: Bacallà amb llet amb arròs saltat. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-