• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 19 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada de llegums.

    Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates a grills. Bacallà arrebossat amb ceba fregida.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segon plat: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada amb pinya, cranc, olives negres i maionesa.

    Segon plat: Llibrets de formatge rocafort amb ensalada. Carxofes amb fruita seca i ou fregit.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de carabassó.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema freda verda de cogombre. Arròs amb samfaina.

    Segon plat: Filet de lluç a la planxa amb minestra. Pilotes amb a la jardinera amb patates.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de llenties. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Sardines a la planxa amb ensalada. Ous a la planxa amb ensalada i patata.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de llegums. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Sardines a la planxa amb ensalada. Espinacs gratinats.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.