Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 18 juliol 12:00
Fi: Dijous, 18 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.
Segon plat: Pastís de pollastre amb ensalada. Truita d’espinacs amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Canelons de carn. Ensalada de cuscús.
Segon plat: Pollastre al forn amb arròs integral. Patata i esclata-sangs gratinats.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de marbre.
Son Lledó
Primer plat: Paella de bacallà. Ensalada verda amb vinagreta de fruita seca.
Segon plat: Lasanya d'espinacs. Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i puré de patata.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tabule marroquí. Canelons Rossini.
Segon plat: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada d’arròs amb ou i tonyina o sense. Crema de carabassó.
Segon plat: Llom a la planxa amb tallades de tomàtiga i patata. Tombet amb ou o sense.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de tomàtiga i formatge. Trempó de ciurons.
Segon plat: Pollastre al forn amb verdures. Hamburguesa de verdura amb ensalada i patata.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-