• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 18 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Pastís de pollastre amb ensalada. Truita d’espinacs amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Canelons de carn. Ensalada de cuscús.

    Segon plat: Pollastre al forn amb arròs integral. Patata i esclata-sangs gratinats.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de marbre.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella de bacallà. Ensalada verda amb vinagreta de fruita seca.

    Segon plat: Lasanya d'espinacs. Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i puré de patata.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tabule marroquí. Canelons Rossini.

    Segon plat: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada d’arròs amb ou i tonyina o sense. Crema de carabassó.

    Segon plat: Llom a la planxa amb tallades de tomàtiga i patata. Tombet amb ou o sense.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de tomàtiga i formatge. Trempó de ciurons.

    Segon plat: Pollastre al forn amb verdures. Hamburguesa de verdura amb ensalada i patata.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.