• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 17 juliol 12:00
    Fi: Dimecres, 17 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb patates. Albergínies amb rocafort amb patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de patata

    Segon plat: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.

    Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Canelons de carn. Ensalada de cuscús.

    Segon plat: Pollastre al forn amb arròs integral. Patata i esclata-sangs gratinats.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de marbre.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella de bacallà. Ensalada verda amb vinagreta de fruita seca.

    Segon plat: Lasanya d'espinacs. Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i puré de patata.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Ensalada variada.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb tallades de tomàtiga i arròs. Lluç a la planxa amb ensalada i patata.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn. Ensalada verda.

    Segon plat: Aguiat de conill amb patata. Carxofes i xampinyons amb tofu i arròs.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.