• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 16 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb colflori i pesto d’avellanes. Ous remenats amb xampinyons.

    Segon plat: Guàtleres a la planxa amb ensalada. Frit de marisc.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Pèsols amb cuixot. Sopa de ceba.

    Segon plat: Estofat de vedella amb patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs negre. Gaspatxo.

    Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma. Bacallà a la mallorquina.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya amb ametlla.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Tallarines vegetarianes. Ous farcits de tonyina.

    Segon plat: Mussola a la planxa amb ensalada de cuscús. Croquetes de pollastre amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Trempó de ciurons amb ou i tonyina o sense. Gaspatxo.

    Segon plat: Mongetes verdes saltades amb patata. Pollastre al forn amb verdures i patata.


    Ramon Llull

    Primer plat: Gaspatxo. Ensalada d’arròs amb ou i tonyina o sense.

    Segon plat: Costella de porc a la planxa amb ensalada i patata fregida. Croquetes d’espinacs amb tallades de tomàtiga i ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.