Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 16 juliol 12:00
Fi: Dimarts, 16 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb colflori i pesto d’avellanes. Ous remenats amb xampinyons.
Segon plat: Guàtleres a la planxa amb ensalada. Frit de marisc.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Pèsols amb cuixot. Sopa de ceba.
Segon plat: Estofat de vedella amb patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs negre. Gaspatxo.
Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma. Bacallà a la mallorquina.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya amb ametlla.
Son Lledó
Primer plat: Tallarines vegetarianes. Ous farcits de tonyina.
Segon plat: Mussola a la planxa amb ensalada de cuscús. Croquetes de pollastre amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Trempó de ciurons amb ou i tonyina o sense. Gaspatxo.
Segon plat: Mongetes verdes saltades amb patata. Pollastre al forn amb verdures i patata.
Ramon Llull
Primer plat: Gaspatxo. Ensalada d’arròs amb ou i tonyina o sense.
Segon plat: Costella de porc a la planxa amb ensalada i patata fregida. Croquetes d’espinacs amb tallades de tomàtiga i ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-