• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 15 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la toscana. Espaguetis de carabassó.

    Segon plat: Pollastre amb pebre verd amb arròs. Carabassó amb pebre verd amb arròs.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.

    Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians). Ensalada russa.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Pit de pollastre amb cuixot i formatge.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de taronja.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Greixera de faves. Ensalada d'arròs.

    Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb verdures bullides. Aladrocs fregits amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat:

    Segon plat:

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat:

    Segon plat:

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.