Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 15 juliol 12:00
Fi: Dilluns, 15 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la toscana. Espaguetis de carabassó.
Segon plat: Pollastre amb pebre verd amb arròs. Carabassó amb pebre verd amb arròs.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.
Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs (vegetarians). Ensalada russa.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Pit de pollastre amb cuixot i formatge.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de taronja.
Son Lledó
Primer plat: Greixera de faves. Ensalada d'arròs.
Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb verdures bullides. Aladrocs fregits amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat:
Segon plat:
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat:
Segon plat:
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-