• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 12 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Risotto de xampinyons. Ensalada de formatge fresc.

    Segon plat: Patata farcida de carn. Patata farcida de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Trempó amb mongetes, ou i tonyina. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Blanqueta de vedella amb arròs. Carabassons farcits de peix amb patata bullida.

    Postres: Mousse de llimona. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de llegums. Raviolis de carn de vedella. 

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Pollastre a la jardinera. Bròcoli i colflori al forn amb cuscús.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Fideus de roter.

    Segon plat: Filet de perca a la planxa amb puré de patata. Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de músic.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de llegums. Ensalada de vegetals.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida i ensalada. Espinacs gratinats amb patata. Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patata fregida Postres.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de pastanaga (sense nata). Ensalada de pasta teba amb sípia i ceba.

    Segon plat: Bullit de rap. Albergínies farcides de carn amb patata al forn.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt. Gelat.