Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 11 juliol 12:00
Fi: Dijous, 11 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Wok de verdures amb tallarines.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Llampuga amb pebres.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons amb marisc. Ensalada de llegums, ou i patates.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada de vegetals. Llenties ecològiques estofades amb verdura i costella.
Segon plat: Croquetes de cuixot salat amb ensalada i patates fregides. Salmó al forn amb verdures i patata panadera. Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patata fregida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb sípia. Crema de porros.
Segon plat: Tombet amb ou. Fetge de vedella a la planxa amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca caputxina.
Ramon Llull
Primer plat: Llenties ecològiques estofades amb verdura i costella. Arròs a la cubana. Ensalada de tomàtiga i formatge fresc.
Segon plat: Salmó al forn amb verdures i patata panadera. Truita d’albergínies amb ensalada. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates fregides i/o bullides.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Escudella fresca (veg.). Ensalada tropical d’arròs amb gambes i pinya.
Segon plat: Croquetes de peix amb trempó. Costella de porc a la planxa amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-