• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 11 juliol 12:00
    Fi: Dijous, 11 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Wok de verdures amb tallarines.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Llampuga amb pebres.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons amb marisc. Ensalada de llegums, ou i patates.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada de vegetals. Llenties ecològiques estofades amb verdura i costella.

    Segon plat: Croquetes de cuixot salat amb ensalada i patates fregides. Salmó al forn amb verdures i patata panadera. Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patata fregida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb sípia. Crema de porros.

    Segon plat: Tombet amb ou. Fetge de vedella a la planxa amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca caputxina.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Llenties ecològiques estofades amb verdura i costella. Arròs a la cubana. Ensalada de tomàtiga i formatge fresc.

    Segon plat: Salmó al forn amb verdures i patata panadera. Truita d’albergínies amb ensalada. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates fregides i/o bullides.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Escudella fresca (veg.). Ensalada tropical d’arròs amb gambes i pinya.

    Segon plat: Croquetes de peix amb trempó. Costella de porc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt. Gelat.