• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 10 juliol 12:00
    Fi: Dimecres, 10 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb tombet. Tombet amb ou.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Canelons de carn. Ensalada Cèsar. Ous remenats amb xampinyons i verdures.

    Segon plat: Lluç a la planxa amb patata bullida i tallades de tomàtiga. Minestra de verdures gratinades. Estofat de pollastre.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Lasanya d’espinacs (vegetariana). Ensalada de patata i alvocat.

    Segon plat: Lluç a la planxa amb ensalada. Llengua amb tàperes.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de poma amb crema.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada verda. Gaspatxo. Ensalada de pasta.

    Segon plat: Verdures saltades. Lluç a la planxa amb patata bullida i tallades de tomàtiga. Llom a la planxa amb patata i ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada d’espinacs i prunes amb vinagreta de mango.

    Segon plat: Indiot a la planxa amb puré de patata i pastanaga. Truita camperola amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt. Gelat.