Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 09 juliol 12:00
Fi: Dimarts, 09 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Tortel·linis de formatge amb salsa de tomàtiga. Tortel·linis de carn amb salsa de tomàtiga.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Guisat de peix.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.
Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Wok de tallarines. Ensalada variada. Trempó de ciurons.
Segon plat: Pollastre rostit amb patata panadera. Calamars a l’andalusa amb patata fregida i ensalada. Carxofes amb seitan i arròs integral bullit.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Espaguetis integrals amb carabassó i xampinyons. Crema de meló amb cuixot.
Segon plat: Estofat de vedella. Filet de llampuga al forn amb ceba confitada i patates.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de xocolata.
Ramon Llull
Primer plat: Wok de tallarines amb verdures. Trempó de mongetes blanques. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Pollastre rostit amb patata. Lluç a la planxa amb patata bullida i ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada i patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Arròs a la cubana. Patates farcides de cuixot dolç i formatge al forn.
Segon plat: Filet de perca a la planxa amb patata bullida i verdures. Galtots amb vi amb patates.
Postres: Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-