• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 09 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Tortel·linis de formatge amb salsa de tomàtiga. Tortel·linis de carn amb salsa de tomàtiga.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Guisat de peix.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.

    Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Wok de tallarines. Ensalada variada. Trempó de ciurons.

    Segon plat: Pollastre rostit amb patata panadera. Calamars a l’andalusa amb patata fregida i ensalada. Carxofes amb seitan i arròs integral bullit.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Espaguetis integrals amb carabassó i xampinyons. Crema de meló amb cuixot.

    Segon plat: Estofat de vedella. Filet de llampuga al forn amb ceba confitada i patates.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de xocolata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Wok de tallarines amb verdures. Trempó de mongetes blanques. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pollastre rostit amb patata. Lluç a la planxa amb patata bullida i ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs a la cubana. Patates farcides de cuixot dolç i formatge al forn.

    Segon plat: Filet de perca a la planxa amb patata bullida i verdures. Galtots amb vi amb patates.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt. Gelat.