Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 08 juliol 12:00
Fi: Dilluns, 08 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada de faves tendres. Pasta a la carbonara.
Segon plat: Cuixetes de pollastre rostides amb verdures. Truita de pebres amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc a la caçadora amb verdura i patates. Lluç a la basca amb verdura i patata bullida.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons amb bolonyesa de verdura. Ensalada de tonyina. Espinacs gratinats.
Segon plat: Conill amb ceba i patata al forn. Croquetes d’espinacs amb ensalada i patata bullida. Sardines a la planxa amb ensalada i arròs bullit.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs amb samfaina. Mongetes blanques amb copinyes.
Segon plat: Llom a la planxa amb ensalada. Llenguado a la meunière amb patata i bròquil.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de melicotó i formatge.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Ensalada variada. Crema de verdures.
Segon plat: Bacallà a la mallorquina. Conill amb ceba amb patata al forn. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de llenties. Pasta a la carbonara.
Segon plat: Conill a la planxa amb ensalada. Púding de peix amb arròs i pebres del piquillo.
Postres: Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-