• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 08 juliol 12:00
    Fi: Dilluns, 08 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada de faves tendres. Pasta a la carbonara.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre rostides amb verdures. Truita de pebres amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc a la caçadora amb verdura i patates. Lluç a la basca amb verdura i patata bullida.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons amb bolonyesa de verdura. Ensalada de tonyina. Espinacs gratinats.

    Segon plat: Conill amb ceba i patata al forn. Croquetes d’espinacs amb ensalada i patata bullida. Sardines a la planxa amb ensalada i arròs bullit.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs amb samfaina. Mongetes blanques amb copinyes.

    Segon plat: Llom a la planxa amb ensalada. Llenguado a la meunière amb patata i bròquil.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de melicotó i formatge.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Ensalada variada. Crema de verdures.

    Segon plat: Bacallà a la mallorquina. Conill amb ceba amb patata al forn. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de llenties. Pasta a la carbonara.

    Segon plat: Conill a la planxa amb ensalada. Púding de peix amb arròs i pebres del piquillo.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt. Gelat.