• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 05 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós de pollastre. Sopa de meló.

    Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb patates fregides. Graellada de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada amb formatge mallorquí i confitura de codony.

    Segon plat: Carn amb salsa de cinc espècies amb patata bullida. Tonyina a la planxa amb ensalada.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de pinya.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de ciurons amb pebres. Wok d’arròs amb verdures.

    Segon plat: Tonyina a la planxa amb ensalada. Pastís de carn amb puré de patata.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de xampinyons. Cuinat de mongetes vermelles amb verdura i carn. Ensalada d’arròs.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb minestra i patata bullida. Ous fregits amb patata. Croquetes de pollastre amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de xampinyons. Cuinat de mongetes vermelles amb verdura i carn. Ensalada d’arròs.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb minestra i patata bullida. Ous fregits amb patata. Croquetes de pollastre amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.