Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 04 juliol 12:00
Fi: Dijous, 04 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.
Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb pesto. Colflori amb beixamel.
Segon plat: Escalopa amb ensalada. Filet de llissa a la planxa amb patata i verdures.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de formatge amb confitura.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb marisc. Meló amb cuixot.
Segon plat: Púding de verdures amb salsa de pebres i patates. Bistec de vedella a la planxa amb arròs saltat.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Aguiat de pollastre amb patata. Salmorejo. Ensalada de fruita fresca.
Segon plat: Pilotes de verdura i llenties ecològiques. Salmó a la planxa amb arròs integral saltat. Llom a la planxa amb patata fregida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Aguiat de pollastre amb patata. Salmorejo. Ensalada de fruita fresca.
Segon plat: Pilotes de verdura i llenties ecològiques. Salmó a la planxa amb arròs integral saltat. Llom a la planxa amb patata fregida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-