• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 04 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures. 

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb pesto. Colflori amb beixamel.

    Segon plat: Escalopa amb ensalada. Filet de llissa a la planxa amb patata i verdures.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de formatge amb confitura.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb marisc. Meló amb cuixot.

    Segon plat: Púding de verdures amb salsa de pebres i patates. Bistec de vedella a la planxa amb arròs saltat.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Aguiat de pollastre amb patata. Salmorejo. Ensalada de fruita fresca.

    Segon plat: Pilotes de verdura i llenties ecològiques. Salmó a la planxa amb arròs integral saltat. Llom a la planxa amb patata fregida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Aguiat de pollastre amb patata. Salmorejo. Ensalada de fruita fresca.

    Segon plat: Pilotes de verdura i llenties ecològiques. Salmó a la planxa amb arròs integral saltat. Llom a la planxa amb patata fregida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.