• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 03 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb porto amb patata rostida. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Trempó de ciurons.

    Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates fregides. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Coca de pastanaga. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Mussaca. Ciurons trempats.

    Segon plat: Pilotes amb salsa de porros i pastanaga. Raoles de peix amb ensalada.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de coco.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella de verdures. Gaspatxo.

    Segon plat: Filet de serrà a la mallorquina. Truita de patata amb trempó.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis integrals amb bolonyesa de verdures. Ensalada de tomàtiga i formatge fresc amb fruita seca. Trempó amb mongetes blanques.

    Segon plat: Bacallà a la mallorquina. Pilotes amb salsa de tomàtiga amb patata fregida. Colflori amb fruita seca i arròs integral. 

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis integrals amb bolonyesa de verdures. Ensalada de tomàtiga i formatge fresc amb fruita seca. Trempó amb mongetes blanques.

    Segon plat: Bacallà a la mallorquina. Pilotes amb salsa de tomàtiga amb patata fregida. Colflori amb fruita seca i arròs integral.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.