Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 03 juliol 12:00
Fi: Dimecres, 03 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb porto amb patata rostida. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Trempó de ciurons.
Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates fregides. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Coca de pastanaga. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Mussaca. Ciurons trempats.
Segon plat: Pilotes amb salsa de porros i pastanaga. Raoles de peix amb ensalada.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de coco.
Son Lledó
Primer plat: Paella de verdures. Gaspatxo.
Segon plat: Filet de serrà a la mallorquina. Truita de patata amb trempó.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Espaguetis integrals amb bolonyesa de verdures. Ensalada de tomàtiga i formatge fresc amb fruita seca. Trempó amb mongetes blanques.
Segon plat: Bacallà a la mallorquina. Pilotes amb salsa de tomàtiga amb patata fregida. Colflori amb fruita seca i arròs integral.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis integrals amb bolonyesa de verdures. Ensalada de tomàtiga i formatge fresc amb fruita seca. Trempó amb mongetes blanques.
Segon plat: Bacallà a la mallorquina. Pilotes amb salsa de tomàtiga amb patata fregida. Colflori amb fruita seca i arròs integral.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-