Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 02 juliol 12:00
Fi: Dimarts, 02 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb pollastre i ruca.
Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Pastís de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tallarines a la italiana. Ensalada amb formatge de cabra.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates. Calamar amb salsa i patata bullida i arròs.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs a la cubana. Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.
Segon plat: Pollastre amb prunes i albercocs. Filet d'orada a la planxa amb verdures i patata bullida.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de mousse de maduixa.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb colflori i pesto d’avellanes. Ensalada amb formatge brie i confitura.
Segon plat: Calamarins a la planxa amb trempó. Escalopa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto d’espinacs i pollastre. Ensalada tropical. Crema de pastanaga.
Segon plat: Pastís de peix amb patata bullida i ensalada. Hamburguesa de verdures amb cuscús. Indiot al forn amb puré de patata.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Risotto d’espinacs i pollastre. Ensalada tropical. Crema de pastanaga.
Segon plat: Pastís de peix amb patata bullida i ensalada. Hamburguesa de verdures amb cuscús. Indiot al forn amb puré de patata.
Postres. Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà.Fruita seca.
-