• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 02 juliol 12:00
    Fi: Dimarts, 02 juliol 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb pollastre i ruca.

    Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Pastís de verdures amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tallarines a la italiana. Ensalada amb formatge de cabra.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates. Calamar amb salsa i patata bullida i arròs.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs a la cubana. Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.

    Segon plat: Pollastre amb prunes i albercocs. Filet d'orada a la planxa amb verdures i patata bullida.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de mousse de maduixa.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb colflori i pesto d’avellanes. Ensalada amb formatge brie i confitura.

    Segon plat: Calamarins a la planxa amb trempó. Escalopa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto d’espinacs i pollastre. Ensalada tropical. Crema de pastanaga. 

    Segon plat: Pastís de peix amb patata bullida i ensalada. Hamburguesa de verdures amb cuscús. Indiot al forn amb puré de patata.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Risotto d’espinacs i pollastre. Ensalada tropical. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Pastís de peix amb patata bullida i ensalada. Hamburguesa de verdures amb cuscús. Indiot al forn amb puré de patata.

    Postres. Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà.Fruita seca.