Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 01 juliol 12:00
Fi: Dilluns, 01 juliol 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada d’arròs. Hummus amb crudités.
Segon plat: Pollastre amb salsa de xampinyons. Carabassó amb salsa de xampinyons.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs saltat amb verdures. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdura i patates. Bacallà amb allioli amb patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Llenties. Ensalada mixta.
Segon plat: Rellom de porc a la planxa amb ensalada. Molls al forn amb salsa a la biscaïna.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca d'albercoc.
Son Lledó
Primer plat: Fava parada. Arròs tres delícies.
Segon plat: Pit de pollastre a la italiana amb verdura bullida. Peix adobat amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Canelons d’espinacs. Ensalada de pollastre. Llenties ecològiques saltades amb xampinyons i cuixot dolç.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb salsa de pebre bo i puré de patata. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida. Verdures saltades amb fruita seca i arròs bullit.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons d’espinacs. Ensalada de pollastre. Llenties ecològiques saltades amb xampinyons i cuixot dolç.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb salsa de pebre bo i puré de patata. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida. Verdures saltades amb fruita seca i arròs bullit.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-