• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 01 July
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Hummus amb crudités.

    Segon plat: Pollastre amb salsa de xampinyons. Carabassó amb salsa de xampinyons.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Arròs saltat amb verdures. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdura i patates. Bacallà amb allioli amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Llenties. Ensalada mixta.

    Segon plat: Rellom de porc a la planxa amb ensalada. Molls al forn amb salsa a la biscaïna.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca d'albercoc.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fava parada. Arròs tres delícies.

    Segon plat: Pit de pollastre a la italiana amb verdura bullida. Peix adobat amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Ensalada de pollastre. Llenties ecològiques saltades amb xampinyons i cuixot dolç.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb salsa de pebre bo i puré de patata. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida. Verdures saltades amb fruita seca i arròs bullit.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Ensalada de pollastre. Llenties ecològiques saltades amb xampinyons i cuixot dolç.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb salsa de pebre bo i puré de patata. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida. Verdures saltades amb fruita seca i arròs bullit.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.