• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 28 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada de patata.

    Segon plat: Rostit humit de porc. Frit bord de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Paella mixta. Macarrons a la carbonara. Trempó de ciurons.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada. Verdures saltades. Pit d’indiot a la planxa amb patata fregida i tallades de tomàtiga.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tortel·linis gratinats. Ensalada d’arròs. 

    Segon plat: Pollastre amb allada amb arròs. Calamar a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Gaspatxo de síndria. Ensalada de carxofa i anxoves.

    Segon plat: Conill a la planxa amb tomàtiga i ceba. Filet de lluç a la planxa amb ensalada variada. Pèsols, porros i panses saltats.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de poma amb panses.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de pasta. Cuinat de soja verda amb verdures.

    Segon plat: Conill al forn amb poma, ceba i panses. Tombet amb ou.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.