Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 28 juny 12:00
Fi: Divendres, 28 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada de patata.
Segon plat: Rostit humit de porc. Frit bord de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Paella mixta. Macarrons a la carbonara. Trempó de ciurons.
Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada. Verdures saltades. Pit d’indiot a la planxa amb patata fregida i tallades de tomàtiga.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tortel·linis gratinats. Ensalada d’arròs.
Segon plat: Pollastre amb allada amb arròs. Calamar a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Gaspatxo de síndria. Ensalada de carxofa i anxoves.
Segon plat: Conill a la planxa amb tomàtiga i ceba. Filet de lluç a la planxa amb ensalada variada. Pèsols, porros i panses saltats.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de poma amb panses.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de pasta. Cuinat de soja verda amb verdures.
Segon plat: Conill al forn amb poma, ceba i panses. Tombet amb ou.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-