• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 27 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Raviolis de carn amb salsa napolitana. Gaspatxo.

    Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs. Fajitas de verdures amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Lasanya de carn. Crema de carabassa. Wok de pollastre.

    Segon plat: Mussola a la planxa amb ensalada i patata bullida. Tombet amb llom a la planxa. Colflori gratinada amb tofu i puré de patata.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tombet amb ou fregit. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Canelons d’estiu. Patates a la riojana. Ensalada d’arròs vegetarià.

    Segon plat: Costella de porc a la planxa amb pebres torrats. Maires fregides amb ensalada. Cassola de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de formatge de cabra amb mel.

    Segon plat: Escaldums de pollastre amb pilotes. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.