Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 27 juny 12:00
Fi: Dijous, 27 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Raviolis de carn amb salsa napolitana. Gaspatxo.
Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs. Fajitas de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Lasanya de carn. Crema de carabassa. Wok de pollastre.
Segon plat: Mussola a la planxa amb ensalada i patata bullida. Tombet amb llom a la planxa. Colflori gratinada amb tofu i puré de patata.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tombet amb ou fregit. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Canelons d’estiu. Patates a la riojana. Ensalada d’arròs vegetarià.
Segon plat: Costella de porc a la planxa amb pebres torrats. Maires fregides amb ensalada. Cassola de verdures.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Ensalada de formatge de cabra amb mel.
Segon plat: Escaldums de pollastre amb pilotes. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-