Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 26 juny 12:00
Fi: Dimecres, 26 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb patates. Carabassó amb pebre verd amb patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de pasta. Ous remenats amb xampinyons i verdures. Gaspatxo.
Segon plat: Pollastre amb pinya i mel amb patata fregida. Salmó al forn amb verdures i patata panadera. Carxofes saltades amb cuixot salat i porro.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de ciurons, ou i tonyina.
Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb samfaina i patates. Sípia a la mallorquina amb patata bullida.
Postres: Pastís de poma. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb llagostins, espàrecs i cirerols. Crema de carabassó. Ensalada de llenties.
Segon plat: Pastís d’albergínia amb patata bullida. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada variada. Filet de gallineta al forn amb patata de pobre.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya i formatge
Son Lledó
Primer plat: Crema de verdures (veg.). Ciurons amb trempó.
Segon plat: Frit de marisc. Llom a la planxa amb patates i ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-