• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 26 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb patates. Carabassó amb pebre verd amb patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de pasta. Ous remenats amb xampinyons i verdures. Gaspatxo.

    Segon plat: Pollastre amb pinya i mel amb patata fregida. Salmó al forn amb verdures i patata panadera. Carxofes saltades amb cuixot salat i porro.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de ciurons, ou i tonyina.

    Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb samfaina i patates. Sípia a la mallorquina amb patata bullida.

    Postres: Pastís de poma. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb llagostins, espàrecs i cirerols. Crema de carabassó. Ensalada de llenties.

    Segon plat: Pastís d’albergínia amb patata bullida. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada variada. Filet de gallineta al forn amb patata de pobre.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya i formatge

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de verdures (veg.). Ciurons amb trempó.

    Segon plat: Frit de marisc. Llom a la planxa amb patates i ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.