• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 25 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Pasta a la bolonyesa de soia.

    Segon plat: Fajitas de carn amb salsa grega. Salmó amb crosta de taronja.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Raviolis de carn. Ensalada variada. Cuinat de ciurons amb verdura.

    Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patata al forn. Lluç a la basca. Carxofes amb tofu i arròs integral bullit.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.

    Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Greixera de faves. Arròs amb verdures. Meló amb cuixot salat.

    Segon plat: Tall rodó de carn amb conyac amb puré de patata i carabassa. Espinacs amb crema. Mussola a la planxa amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pastanaga.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada russa. Arròs a la cubana.

    Segon plat: Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i puré de patata. Filet d’orada a la planxa amb ensalada. 

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.  Gelat.