Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 25 juny 12:00
Fi: Dimarts, 25 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Pasta a la bolonyesa de soia.
Segon plat: Fajitas de carn amb salsa grega. Salmó amb crosta de taronja.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Raviolis de carn. Ensalada variada. Cuinat de ciurons amb verdura.
Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patata al forn. Lluç a la basca. Carxofes amb tofu i arròs integral bullit.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.
Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Greixera de faves. Arròs amb verdures. Meló amb cuixot salat.
Segon plat: Tall rodó de carn amb conyac amb puré de patata i carabassa. Espinacs amb crema. Mussola a la planxa amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pastanaga.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada russa. Arròs a la cubana.
Segon plat: Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i puré de patata. Filet d’orada a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-