• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 21 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Risotto de verdures. Risotto de pollastre.

    Segon plat: Hamburgueses de pulled pork amb patates. Hamburgueses de verdures amb patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Entremesos variats amb ensalada russa. Crema de carabassó.

    Segon plat: Mussaca. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Pancuit. Ensalada de pasta amb trempó (veg.).

    Segon plat: Croquetes de peix amb ensalada variada. Guàtleres a la planxa amb pebres torrats. Frit de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de llimona.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de verdures amb ciurons. Tallarines a l’estil oriental. Ensalada de fruita fresca.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Pilotes a la jardinera. Truita de patata amb ensalada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada verda amb fruita i fruita seca. Crema de llegums.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb mongetes, pèsols i patata bullida. Espinacs gratinats amb beixamel i arròs basmati. Pit de pollastre a la planxa amb pebre bo amb patata fregida i/o bullida i ensalada.