• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 20 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Wok de verdures amb tallarines.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb verdura i patates. Salmó amb pebre verd amb verdura i patata bullida.

    Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Lasanya de carn. Crema freda de tomàtiga i pebres del piquillo. Ensalada mixta.

    Segon plat: Cuixes de pollastre a la planxa amb verdures. Patates farcides de gírgoles i marisc. Llenguado a la planxa amb ensalada variada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de músic.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada de pollastre i verdures. Ensalada variada. Crema de pastanaga ecològica.

    Segon plat: Pollastre amb pinya i mel amb patata fregida. Pica-pica amb patata bullida. Mongetes verdes saltades amb tofu i cuscús.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espirals de pasta amb salmó. Aguiat de ciurons amb carn i verdures. Ensalada verda.

    Segon plat: Costella de porc a la planxa amb patata i ensalada. Mongetes amb salsa de tomàtiga i arròs bullit. Salmó a la planxa amb ensalada i puré de patata.