• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 19 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb samfaina. Samfaina amb ou.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella cega. Ensalada de llenties.

    Segon plat: Llom de porc rostit amb verdura i patata rostida. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Mongetes verdes saltades amb embotit. Pasta amb pollastre i carabassó. Ensalada caprese.

    Segon plat: Costella baixa amb mel i patata al forn. Rap a la papillota. Ous amb tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca caputxina.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ous remenats amb verdures i xampinyons. Aguiat de verdures i olives. Espirals de pasta integral amb salmó.

    Segon plat: Pilotes d’arròs amb verdures i salsa de tomàtiga casolana. Estofat de porc amb cuscús. Bacallà amb allioli i patata panadera.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de patata. Llenties ecològiques estofades amb verdures. Vichyssoise de porro.

    Segon plat: Pollastre amb ceba amb patata fregida/bullida. Lluç a la gallega. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de mongetes vermelles (veg.). Pasta amb foie gras de Felanitx i crema de nata.

    Segon plat: Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.). Sardines a la planxa amb trempó.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.