• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 18 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salsa de formatge. Ensalada de carabassa.

    Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Llampuga a la planxa amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Flam. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella de verdures. Pastís de patata amb cuixot i formatge. Ensalada de pinya i gambes.

    Segon plat: Llom amb col. Pebres farcits de verdura, ou bullit i nous. Filet de perca a la planxa amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de músic.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de tomàtiga i formatge fresc. Arròs negre. Ensalada de pasta.

    Segon plat: Hamburguesa d’espinacs amb patata al forn i ensalada. Salmó al forn amb patata panadera. Conill amb ceba.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis amb bolonyesa de verdures. Ensalada tropical. Crema de carabassó.

    Segon plat: Cap-roig al forn amb xampinyons, patata panadera i verdures. Estofat de carn de porc amb cuscús. Truita de verdures de temporada amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs negre. Ensalada caprese.

    Segon plat: Albergínies a la italiana. Conill amb allada amb patata al forn.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.