• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 17 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada de mozzarella. Ensalada de mongetes blanques.

    Segon plat: Pollastre amb salsa rocafort amb arròs. Truita d’espinacs amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la napolitana. Ensalada amb formatge feta.

    Segon plat: Bistec de vedella a la planxa amb verdura i patates. Sípia en salsa amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Tallarines a la carbonara. Verdures gratinades. Ensalada de sípia.

    Segon plat: Escalopines de pollastre a la milanesa amb puré de patata. Bacallà a la biscaïna amb patata bullida. Truita de patata amb espinacs i ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pera.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons integrals amb bolonyesa de carn. Ensalada de tonyina. Llenties ecològiques estofades amb verdura.

    Segon plat: Garró al forn amb patata al forn. Sardines a la planxa amb patata bullida i ensalada. Rotlles de primavera amb puré de patata i tallades de tomàtiga.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Gaspatxo. Ensalada de pollastre a la planxa. Macarrons a la carbonara.

    Segon plat: Llom i ou a la planxa amb patates al forn. Calamars a la planxa amb ensalada i arròs integral. Bròcoli i verdures saltades amb seitan i cuscús.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de quinoa. Pancuit.

    Segon plat: Frit de llom. Filet de lluç a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.