Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 14 juny 12:00
Fi: Divendres, 14 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs de Binissalem. Salmorejo.
Segon plat: Pollastre teriyaki amb patates fregides. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de pasta vegetariana. Mongetes amb copinyes.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb pebres i ensalada. Sípia amb sobrassada amb patata bullida.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de patata amb bacó i grells. Crema de porros.
Segon plat: Lasanya de carn. Llenguado meunière amb minestra.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Espaguetis ecològics amb bolonyesa de verdures. Ensalada d’arròs integral. Crema de llegums.
Segon plat: Peix fresc del dia amb mongetes, pèsols i patata bullida. Croquetes d’espinacs amb tallades de tomàtiga i patata fregida. Pit de pollastre a la planxa amb pebre bo amb patata fregida i/o bullida i ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada de pollastre. Crema de llegums.
Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Llom a la planxa amb patata i ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-