• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 14 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de Binissalem. Salmorejo.

    Segon plat: Pollastre teriyaki amb patates fregides. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de pasta vegetariana. Mongetes amb copinyes.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb pebres i ensalada. Sípia amb sobrassada amb patata bullida.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de patata amb bacó i grells. Crema de porros.

    Segon plat: Lasanya de carn. Llenguado meunière amb minestra.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis ecològics amb bolonyesa de verdures. Ensalada d’arròs integral. Crema de llegums.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb mongetes, pèsols i patata bullida. Croquetes d’espinacs amb tallades de tomàtiga i patata fregida. Pit de pollastre a la planxa amb pebre bo amb patata fregida i/o bullida i ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de pollastre. Crema de llegums.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Llom a la planxa amb patata i ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.