Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 13 juny 12:00
Fi: Dijous, 13 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.
Segon plat: Pilotes amb tomàtiga amb patates a grillons. Bacallà al forn amb patata al forn.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Mongetes tendres saltades amb cuixot. Ensalada de ciurons.
Segon plat: Truita a la paisana amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Púding de poma. Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Fideus de peix. Ensalada de llenties vegetariana.
Segon plat: Sípia a la mallorquina. Cuixa de pollastre a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Trempó de ciurons. Ensalada verda.
Segon plat: Croquetes de cuixot salat amb ensalada i patata fregida. Minestra de verdures gratinades. Salmó a la planxa amb ensalada i puré de patata.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons d’espinacs. Macarrons integrals amb bolonyesa de carn. Ensalada variada.
Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patata bullida. Estofat de sípia amb patata bullida. Truita de seitan amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-