• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 13 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Pilotes amb tomàtiga amb patates a grillons. Bacallà al forn amb patata al forn.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Mongetes tendres saltades amb cuixot. Ensalada de ciurons.

    Segon plat: Truita a la paisana amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Púding de poma. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideus de peix. Ensalada de llenties vegetariana.

    Segon plat: Sípia a la mallorquina. Cuixa de pollastre a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Trempó de ciurons. Ensalada verda.

    Segon plat: Croquetes de cuixot salat amb ensalada i patata fregida. Minestra de verdures gratinades. Salmó a la planxa amb ensalada i puré de patata.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Macarrons integrals amb bolonyesa de carn. Ensalada variada.

    Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patata bullida. Estofat de sípia amb patata bullida. Truita de seitan amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.