Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 12 juny 12:00
Fi: Dimecres, 12 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb salsa cajun amb patates fregides. Albergínies arrebossades amb mel.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de pastanaga.
Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patata bullida. Bacallà a la mallorquina amb patata bullida.
Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb mostassa de Dijon. Pasta amb tonyina.
Segon plat: Fetge de vedella a la planxa amb ensalada. Carxofes amb ou i cuixot salat.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana. Llenties ecològiques amb xampinyons. Vichyssoise de porro i carabassó.
Segon plat: Pollastre a la jardinera amb patata fregida. Lluç a la planxa amb patata bullida i ensalada. Verdures saltades amb arròs integral.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de verdures. Ensalada d’espàrecs i carxofes. Trempó de ciurons.
Segon plat: Bacallà al forn amb salsa de tomàtiga casolana i pebres. Xampinyons i bolets saltats. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patata fregida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-