• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 12 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb salsa cajun amb patates fregides. Albergínies arrebossades amb mel.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patata bullida. Bacallà a la mallorquina amb patata bullida.

    Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb mostassa de Dijon. Pasta amb tonyina.

    Segon plat: Fetge de vedella a la planxa amb ensalada. Carxofes amb ou i cuixot salat.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana. Llenties ecològiques amb xampinyons. Vichyssoise de porro i carabassó.

    Segon plat: Pollastre a la jardinera amb patata fregida. Lluç a la planxa amb patata bullida i ensalada. Verdures saltades amb arròs integral.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de verdures. Ensalada d’espàrecs i carxofes. Trempó de ciurons.

    Segon plat: Bacallà al forn amb salsa de tomàtiga casolana i pebres. Xampinyons i bolets saltats. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patata fregida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.