Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 11 juny 12:00
Fi: Dimarts, 11 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la puttanesca. Espaguetis de carabassó amb salsa d’alvocat.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Perol menorquí de peix.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs.
Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Carabassa al forn amb nous, cirerols i formatge de cabra. Ciurons cuinats.
Segon plat: Emperador a la planxa. Garró al forn amb arròs.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Canelons de carn. Ensalada tropical. Crema de carabassa.
Segon plat: Gallineta al forn amb patata panadera i verdures. Carn magra de porc amb salsa de tomàtiga i patata fregida i/o bullida. Hamburguesa de verdures amb ensalada i arròs bullit.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de pasta. Llenties ecològiques amb verdura i xoriço. Salmorejo.
Segon plat: Pilotes de pollastre i vedella a la jardinera. Pastís de peix amb arròs integral bullit. Mongetes verdes amb tofu i patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-