• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 11 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la puttanesca. Espaguetis de carabassó amb salsa d’alvocat.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Perol menorquí de peix.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Carabassa al forn amb nous, cirerols i formatge de cabra. Ciurons cuinats.

    Segon plat: Emperador a la planxa. Garró al forn amb arròs.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Canelons de carn. Ensalada tropical. Crema de carabassa.

    Segon plat: Gallineta al forn amb patata panadera i verdures. Carn magra de porc amb salsa de tomàtiga i patata fregida i/o bullida. Hamburguesa de verdures amb ensalada i arròs bullit.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de pasta. Llenties ecològiques amb verdura i xoriço. Salmorejo.

    Segon plat: Pilotes de pollastre i vedella a la jardinera. Pastís de peix amb arròs integral bullit. Mongetes verdes amb tofu i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.