• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 07 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de verdures. Ensalada de pollastre amb salsa Cèsar.

    Segon plat: Hamburgueses alemanyes amb formatge de cabra i pebre caramel·litzat. Minestra de verdures amb ou dur.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Trempó de mongetes blanques. Wok de pollastre i verdures. Crema de carabassó ecològic.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Pit de pollastre a la planxa amb patata al forn i tallades de tomàtiga. Colflori gratinada amb porro, ceba i cuscús.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espàrecs freds amb maionesa. Ous remenats amb gambes. 

    Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs. Salmó a la planxa amb verdura i patata bullida.

    Postres: Gelat. Iogurt. Macedònia de fruita.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa de quinoa (veg.). Espàrecs amb maionesa.

    Segon plat: Rellom de porc a la planxa amb puré de pèsols i pastanaga. Albergínies a la italiana (veg.). Molls fregits amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pastanaga.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de tonyina. Crema de llegums.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida i ensalada. Salsitxes de pollastre amb vi blanc amb ensalada i patata fregida. Espinacs gratinats amb patata panadera.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de pasta. Fava parada.

    Segon plat: Canelons de carn. Filet d’orada a la planxa amb tomàtiga.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.