Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 06 juny 12:00
Fi: Dijous, 06 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Canelons d’espinacs. Canelons de carn.
Segon plat: Carabassons farcits de verdures. Salmó amb crosta de mostassa amb patata bullida.
Postres: Rebosteria variada. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Aguiat de verdures amb tofu. Macarrons amb bolonyesa de carn. Ensalada variada.
Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patata bullida. Estofat de sípia amb patata bullida. Verdures de temporada amb tofu i arròs integral saltat.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Crema de tomàtiga.
Segon plat: Blanqueta de vedella amb verdura. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Burballes de conill. Ensalada de pinya, cranc, olives negres i maionesa. Ous remenats amb xampinyons.
Segon plat: Patates farcides de bacallà. Tall rodó de porc amb mostassa, amb arròs. Fajitas de verdures amb formatge feta.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya i formatge.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs blanc amb salsa de tomàtiga casolana i ou. Estofat de vedella amb patates. Ensalada d’hortalisses i fruita seca.
Segon plat: Braó en la salsa amb patates al forn. Salmó a la planxa amb patates bullides i ensalada. Mongetes verdes saltades amb seitan.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Gaspatxo.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Fricandó de vedella amb esclata-sangs i puré de patata.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-