• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 06 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Canelons de carn.

    Segon plat: Carabassons farcits de verdures. Salmó amb crosta de mostassa amb patata bullida.

    Postres: Rebosteria variada. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Aguiat de verdures amb tofu. Macarrons amb bolonyesa de carn. Ensalada variada.

    Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patata bullida. Estofat de sípia amb patata bullida. Verdures de temporada amb tofu i arròs integral saltat.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Crema de tomàtiga.

    Segon plat: Blanqueta de vedella amb verdura. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Burballes de conill. Ensalada de pinya, cranc, olives negres i maionesa. Ous remenats amb xampinyons.

    Segon plat: Patates farcides de bacallà. Tall rodó de porc amb mostassa, amb arròs. Fajitas de verdures amb formatge feta.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya i formatge.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs blanc amb salsa de tomàtiga casolana i ou. Estofat de vedella amb patates. Ensalada d’hortalisses i fruita seca.

    Segon plat: Braó en la salsa amb patates al forn. Salmó a la planxa amb patates bullides i ensalada. Mongetes verdes saltades amb seitan.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Gaspatxo.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Fricandó de vedella amb esclata-sangs i puré de patata.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.