• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 05 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc rostit amb patata al forn. Hamburguesa d’espinacs amb patata.          

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada de verdures. Ensalada verda. Cuinat de ciurons amb espinacs i bacallà.

    Segon plat: Bacallà al forn amb salsa de tomàtiga casolana i pebres. Carabassons ecològics farcits de verdura i cuscús. Indiot a la planxa amb ensalada i patata fregida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella a la valenciana. Ensalada de ciurons, tonyina i ou.

    Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb verdura i patates. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Crema freda de poma verda, menta i alfabeguera. Ensalada de mongetes blanques i vermelles. Macarrons a la bolonyesa.

    Segon plat: Fetge de vedella a la planxa amb ceba confitada. Carxofes amb fruita seca i ou fregit. Mussola al forn amb gírgoles i tàperes.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb crema cremada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn. Wok de tallarines saltades amb verdures. Gaspatxo.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patates bullides. Bacallà gratinat amb allioli. Verdures de temporada saltades amb tofu i arròs basmati.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ous trencats amb patates. Ensalada de mongetes blanques amb tonyina i ou.

    Segon plat: Fajitas de verdures amb formatge feta. Cuixes de pollastre amb ceba i ametlla.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.