Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 05 juny 12:00
Fi: Dimecres, 05 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc rostit amb patata al forn. Hamburguesa d’espinacs amb patata.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada de verdures. Ensalada verda. Cuinat de ciurons amb espinacs i bacallà.
Segon plat: Bacallà al forn amb salsa de tomàtiga casolana i pebres. Carabassons ecològics farcits de verdura i cuscús. Indiot a la planxa amb ensalada i patata fregida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella a la valenciana. Ensalada de ciurons, tonyina i ou.
Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb verdura i patates. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Crema freda de poma verda, menta i alfabeguera. Ensalada de mongetes blanques i vermelles. Macarrons a la bolonyesa.
Segon plat: Fetge de vedella a la planxa amb ceba confitada. Carxofes amb fruita seca i ou fregit. Mussola al forn amb gírgoles i tàperes.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb crema cremada.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn. Wok de tallarines saltades amb verdures. Gaspatxo.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patates bullides. Bacallà gratinat amb allioli. Verdures de temporada saltades amb tofu i arròs basmati.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Ous trencats amb patates. Ensalada de mongetes blanques amb tonyina i ou.
Segon plat: Fajitas de verdures amb formatge feta. Cuixes de pollastre amb ceba i ametlla.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-