Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 04 juny 12:00
Fi: Dimarts, 04 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salsa mediterrània. Pasta a la bolonyesa.
Segon plat: Truita de patates amb ensalada. Bacallà al forn amb verduretes.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Bròcoli amb xampinyons i arròs integral. Llenties ecològiques amb verdura i xoriço. Risotto de pollastre i espinacs.
Segon plat: Pilotes de pollastre i vedella a la jardinera. Pastís de peix amb arròs integral. Mongetes verdes amb tofu i patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre. Cuinat de llenties.
Segon plat: Salsitxes fresques amb ceba i xampinyons. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs Stroganoff amb pollastre. Sopes de matances. Ensalada amb formatge rocafort i nous.
Segon plat: Pollastre al forn amb puré de patata. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Hortalisses a la provençal amb ciurons.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de llimona.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons amb samfaina. Cuinat de llenties ecològiques amb xoriço. Ensalada de formatge tendre i tomàtiga.
Segon plat: Llom amb pebre bo amb arròs integral. Rap fregit amb ensalada. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada d'arròs tropical. Crema de pastanaga (sense nata).
Segon plat: Carabassons farcits de marisc i gírgoles amb patata bullida. Tall rodó de porc amb mostassa amb patata al forn.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
-