• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 04 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salsa mediterrània. Pasta a la bolonyesa.

    Segon plat: Truita de patates amb ensalada. Bacallà al forn amb verduretes.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Bròcoli amb xampinyons i arròs integral. Llenties ecològiques amb verdura i xoriço. Risotto de pollastre i espinacs.

    Segon plat: Pilotes de pollastre i vedella a la jardinera. Pastís de peix amb arròs integral. Mongetes verdes amb tofu i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre. Cuinat de llenties.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb ceba i xampinyons. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs Stroganoff amb pollastre. Sopes de matances. Ensalada amb formatge rocafort i nous.

    Segon plat: Pollastre al forn amb puré de patata. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Hortalisses a la provençal amb ciurons.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de llimona.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons amb samfaina. Cuinat de llenties ecològiques amb xoriço. Ensalada de formatge tendre i tomàtiga.

    Segon plat: Llom amb pebre bo amb arròs integral. Rap fregit amb ensalada. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada d'arròs tropical. Crema de pastanaga (sense nata).

    Segon plat: Carabassons farcits de marisc i gírgoles amb patata bullida. Tall rodó de porc amb mostassa amb patata al forn.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.