• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 03 June
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada de salmó. Ensalada de ciurons.

    Segon plat: Pollastre amb tombet. Croquetes d’espinacs amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Crema de pastanaga. Wok de verdures amb tallarines i pollastre.

    Segon plat: Costella al forn amb patata i verdura al forn. Salmó al forn amb verdura i patata panadera. Rotlles de primavera amb ensalada i patata fregida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Raviolis a la puttanesca.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fideus secs amb sípia. Llenties a l’eivissenca. Rotlles de pernil i ensalada russa.

    Segon plat: Aguiat d’indiot. Rajada amb pebres i arròs. Colflori amb bròquil, iogurt i mostassa. 

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb melicotó.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de carn. Crema de carabassó ecològic. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Mussola a la planxa amb patates bullides i ensalada. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga casolana.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb quatre formatges. Ensalada mixta (tonyina i ou).

    Segon plat: Truita de patata amb bacallà i ensalada. Pit de pollastre a la planxa amb verdures.

    Postres:Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.