Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 03 juny 12:00
Fi: Dilluns, 03 juny 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada de salmó. Ensalada de ciurons.
Segon plat: Pollastre amb tombet. Croquetes d’espinacs amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Crema de pastanaga. Wok de verdures amb tallarines i pollastre.
Segon plat: Costella al forn amb patata i verdura al forn. Salmó al forn amb verdura i patata panadera. Rotlles de primavera amb ensalada i patata fregida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada d’arròs. Raviolis a la puttanesca.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fideus secs amb sípia. Llenties a l’eivissenca. Rotlles de pernil i ensalada russa.
Segon plat: Aguiat d’indiot. Rajada amb pebres i arròs. Colflori amb bròquil, iogurt i mostassa.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb melicotó.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de carn. Crema de carabassó ecològic. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Mussola a la planxa amb patates bullides i ensalada. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga casolana.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb quatre formatges. Ensalada mixta (tonyina i ou).
Segon plat: Truita de patata amb bacallà i ensalada. Pit de pollastre a la planxa amb verdures.
Postres:Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-