• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 31 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada de llegums.

    Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates a grills. Bacallà arrebossat amb ceba fregida.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segon plat: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Crema de meló amb cuixot. Ous farcits vegetarians.

    Segon plat: Llom arrebossat amb ensalada. Filet d’orada a la planxa amb patates braves. Pebres farcits amb formatge i nous (veg.).

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya i formatge.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs a la cubana. Salmorejo cordovès (amb cuixot).

    Segon plat: Pollastre al forn amb verdures i patata. Mussola a la planxa amb verdures bullides.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada variada.

    Segon plat: Bistec de vedella planxa amb ensalada variada i patates fregides. Mongetes verdes gratinades amb porro. Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de vegetals. Crema de llegums.

    Segon plat: Llom amb pebre bo amb patates fregides o bullides. Peix del dia amb patata bullida i minestra. Colflori gratinada amb patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.