Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 31 maig 12:00
Fi: Divendres, 31 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada de llegums.
Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates a grills. Bacallà arrebossat amb ceba fregida.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
Segon plat: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Crema de meló amb cuixot. Ous farcits vegetarians.
Segon plat: Llom arrebossat amb ensalada. Filet d’orada a la planxa amb patates braves. Pebres farcits amb formatge i nous (veg.).
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya i formatge.
Son Lledó
Primer plat: Arròs a la cubana. Salmorejo cordovès (amb cuixot).
Segon plat: Pollastre al forn amb verdures i patata. Mussola a la planxa amb verdures bullides.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada variada.
Segon plat: Bistec de vedella planxa amb ensalada variada i patates fregides. Mongetes verdes gratinades amb porro. Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada de vegetals. Crema de llegums.
Segon plat: Llom amb pebre bo amb patates fregides o bullides. Peix del dia amb patata bullida i minestra. Colflori gratinada amb patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-