Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 30 maig 12:00
Fi: Dijous, 30 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.
Segon plat: Pastís de pollastre amb ensalada. Truita d’espinacs amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tabule marroquí. Canelons Rossini.
Segon plat: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta integral amb bolets. Ciurons de pagès. Ensalada de llom amb sobrassada.
Segon plat: Carabassons farcits de verdura amb patata bullida. Vedella amb ceba i puré de carabassa. Terrina de bròquil i pistatxos.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb crema cremada.
Son Lledó
Primer plat: Fideuada mixta. Ciurons amb trempó.
Segon plat: Llibrets de llom amb cuixot i formatge amb ensalada. Rap amb verdures.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada de pasta. Ous remenats amb alls tendres. Cuinat de ciurons amb bacallà i espinacs.
Segon plat: Albergínies farcides de carn. Colflori gratinada amb porro i patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de llenties ecològiques. Canelons d’espinacs. Crema de porros.
Segon plat: Carn magra amb salsa de tomàtiga casolana i arròs basmati. Cap-roig al forn amb xampinyons. Mongetes verdes gratinades.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-