• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 30 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Pastís de pollastre amb ensalada. Truita d’espinacs amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tabule marroquí. Canelons Rossini.

    Segon plat: Conill amb ceba. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta integral amb bolets. Ciurons de pagès. Ensalada de llom amb sobrassada.

    Segon plat: Carabassons farcits de verdura amb patata bullida. Vedella amb ceba i puré de carabassa. Terrina de bròquil i pistatxos.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb crema cremada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideuada mixta. Ciurons amb trempó.

    Segon plat: Llibrets de llom amb cuixot i formatge amb ensalada. Rap amb verdures.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada de pasta. Ous remenats amb alls tendres. Cuinat de ciurons amb bacallà i espinacs.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn. Colflori gratinada amb porro i patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de llenties ecològiques. Canelons d’espinacs. Crema de porros.

    Segon plat: Carn magra amb salsa de tomàtiga casolana i arròs basmati. Cap-roig al forn amb xampinyons. Mongetes verdes gratinades.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.