Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 29 maig 12:00
Fi: Dimecres, 29 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb patates. Albergínies amb rocafort amb patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de patata.
Segon plat: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.
Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs negre. Crema de verdures. Carpaccio de carabassó amb xampinyons, ametlla i parmesà.
Segon plat: Truita de patata a l’hortolana amb trempó. Pollastre amb prunes, albercocs i puré de patata. Rèmol a la planxa amb patata i ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de nespres.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada russa. Crema de carabassó.
Segon plat: Pilotes amb salsa i patates fregides. Lasanya d'espinacs.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Bledes a la basca. Ensalada de tomàtiga, formatge tendre i fruita seca sense gluten. Raviolis de carn.
Segon plat: Carabassons farcits de verdura amb arròs i ensalada. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de fruita fresca i vegetals. Tallarines saltades amb xampinyons. Crema de pastanaga.
Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana amb patata fregida. Estofat de calamar amb arròs. Mussaca de verdures.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-