• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 29 maig 12:00
    Fi: Dimecres, 29 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb patates. Albergínies amb rocafort amb patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de patata.

    Segon plat: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.

    Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs negre. Crema de verdures. Carpaccio de carabassó amb xampinyons, ametlla i parmesà.

    Segon plat: Truita de patata a l’hortolana amb trempó. Pollastre amb prunes, albercocs i puré de patata. Rèmol a la planxa amb patata i ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de nespres.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada russa. Crema de carabassó.

    Segon plat: Pilotes amb salsa i patates fregides. Lasanya d'espinacs.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Bledes a la basca. Ensalada de tomàtiga, formatge tendre i fruita seca sense gluten. Raviolis de carn.

    Segon plat: Carabassons farcits de verdura amb arròs i ensalada. Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de fruita fresca i vegetals. Tallarines saltades amb xampinyons. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga casolana amb patata fregida. Estofat de calamar amb arròs. Mussaca de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.