Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 28 maig 12:00
Fi: Dimarts, 28 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb pollastre i xampinyons. Ensalada d’espinacs, tofu i vinagre de poma.
Segon plat: Garró de porc rostit amb patates a grills. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Pèsols amb cuixot. Sopa de ceba.
Segon plat: Estofat de vedella amb patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Wok de fideus d’arròs amb verdures. Canelons de carn. Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon.
Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma. Filet de perca a la planxa amb bròquil i moniato. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de formatge amb confitura.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb colflori i pesto d’avellanes. Ous remenats amb xampinyons.
Segon plat: Guàtleres a la planxa amb ensalada. Frit de marisc.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Crema de porro amb crostons. Aguiat de costella de porc.
Segon plat: Pilotes de llenties ecològiques i verdura amb salsa de tomàtiga i puré de patata. Gallineta a la planxa amb ensalada i minestra bullida. Pit de pollastre a la planxa amb xampinyons saltats i patata fregida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de ciurons amb verdura, carn magra i xoriço. Risotto de gambes i xampinyons. Ensalada de carxofes i espàrecs blancs.
Segon plat: Bistec de palaia al forn amb verdures. Aletes de pollastre fregides amb patata bullida i ensalada. Carxofes saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-