• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 27 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la toscana. Espaguetis de carabassó.

    Segon plat: Pollastre amb pebre verd amb arròs. Carabassó amb pebre verd amb arròs.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.

    Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs amb samfaina. Fava parada. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patata bullida i pastanaguetes. Llenguado a la planxa amb ensalada variada. Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de carabassó.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs tres delícies. Llenties.

    Segon plat: Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i puré de patata. Verdures gratinades.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons integrals amb bolonyesa de verdura. Lasanya de carn. Ensalada de fruita fresca i vegetals.

    Segon plat: Tombet amb llom a la planxa. Bacallà a la gallega. Pastís de verdures de temporada amb arròs integral.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de tonyina. Canelons de carn. Crema d’espinacs.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Cuixetes de pollastre amb llimona amb patata fregida. Lluç a la planxa amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.