Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 27 maig 12:00
Fi: Dilluns, 27 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la toscana. Espaguetis de carabassó.
Segon plat: Pollastre amb pebre verd amb arròs. Carabassó amb pebre verd amb arròs.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.
Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs amb samfaina. Fava parada. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patata bullida i pastanaguetes. Llenguado a la planxa amb ensalada variada. Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de carabassó.
Son Lledó
Primer plat: Arròs tres delícies. Llenties.
Segon plat: Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i puré de patata. Verdures gratinades.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons integrals amb bolonyesa de verdura. Lasanya de carn. Ensalada de fruita fresca i vegetals.
Segon plat: Tombet amb llom a la planxa. Bacallà a la gallega. Pastís de verdures de temporada amb arròs integral.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de tonyina. Canelons de carn. Crema d’espinacs.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Cuixetes de pollastre amb llimona amb patata fregida. Lluç a la planxa amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-