• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 24 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Risotto de xampinyons. Ensalada de formatge fresc.

    Segon plat: Patata farcida de carn. Patata farcida de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Trempó amb mongetes, ou i tonyina. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Blanqueta de vedella amb arròs. Carabassons farcits de peix amb patata bullida.

    Postres: Mousse de llimona. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de llegums i verdures. Ensalada de formatge fresc i fruita seca amb mel. Llenties ecològiques saltades amb xampinyons.   

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada ecològica i patata bullida. Pit de pollastre a la planxa amb ou a la planxa i patata fregida. Broquetes de verdura casolana amb cuscús.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada verda.

    Segon plat: Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Colflori gratinada amb formatge. Peix fresc del dia amb patata bullida i minestra.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.