• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 23 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Wok de verdures amb tallarines.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Llampuga amb pebres. 

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons amb marisc. Ensalada de llegums, ou i patates.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Ensalada Cèsar. Macarrons amb bolonyesa de carn.

    Segon plat: Mussaca casolana de verdures. Tall rodó d’indiot al forn amb verdures i arròs integral saltat. Calamars a l’andalusa amb ensalada i patata fregida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines amb verdures. Guisat de pollastre. Ensalada de fruita seca.

    Segon plat: Carxofes saltades amb seitan. Caçó a la planxa amb patates bullides. Pilotes amb salsa de tomàtiga i patata fregida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.