• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 22 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb tombet. Tombet amb ou.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Salmorejo. Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Cuinat de mongetes vermelles amb verdura i xoriço.

    Segon plat: Pastís de verdura amb ou pasteuritzat i patata al forn i salsa de tomàtiga casolana. Carn magra amb salsa de tomàtiga i patates fregides. Mussola a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Guisat de costella. Mongetes vermelles a l’estil mexicà. Cornets de pasta amb cuixot dolç i formatge.

    Segon plat: Albergínies farcides de verdures. Croquetes de pollastre amb ensalada. Bacallà amb pebres i salsa de tomàtiga i patates al forn.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.