• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 21 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Tortel·linis de formatge amb salsa de tomàtiga. Tortel·linis de carn amb salsa de tomàtiga.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Guisat de peix.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.

    Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Tomàtigues farcides d’arròs integral amb seitan, verdures i cuscús. Espaguetis ecològics amb bolonyesa de carn. Crema de carabassó.

    Segon plat: Pollastre al forn amb pinya i mel. Salmó al forn amb verdures i patata panadera. Carxofes a la italiana.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs brut. Ensalada de formatge fresc, nous i mel. Crema de carabassó.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patates al forn. Ous remenats amb alls tendres i xampinyons. Salmó al forn amb patata panadera i verdures.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.