Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 20 maig 12:00
Fi: Dilluns, 20 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada de faves tendres. Pasta a la carbonara.
Segon plat: Cuixetes de pollastre rostides amb verdures. Truita de pebres amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc a la caçadora amb verdura i patates. Lluç a la basca amb verdura i patata bullida.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Trempó de ciurons. Risotto de pollastre i espinacs. Ensalada tropical.
Segon plat: Pica-pica de calamar. Hamburguesa de llegums i verdures de temporada amb tofu i puré de patata. Croquetes de pollastre amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals a la napolitana. Ensalada Cèsar. Llenties ecològiques amb verdures i xoriço.
Segon plat: Llom amb salsa de mostassa i patates bullides/fregides. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Lluç a la basca amb patates bullides.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.
-