• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 20 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada de faves tendres. Pasta a la carbonara.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre rostides amb verdures. Truita de pebres amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ous remenats amb xampinyons. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc a la caçadora amb verdura i patates. Lluç a la basca amb verdura i patata bullida.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Trempó de ciurons. Risotto de pollastre i espinacs. Ensalada tropical.

    Segon plat: Pica-pica de calamar. Hamburguesa de llegums i verdures de temporada amb tofu i puré de patata. Croquetes de pollastre amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals a la napolitana. Ensalada Cèsar. Llenties ecològiques amb verdures i xoriço.

    Segon plat: Llom amb salsa de mostassa i patates bullides/fregides. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Lluç a la basca amb patates bullides.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca. Púding.