• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 17 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós de pollastre. Sopa de meló.

    Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb patates fregides. Graellada de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tortel·linis gratinats. Ensalada d’arròs.

    Segon plat: Pollastre amb allada amb arròs. Calamar a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Entremesos.

    Segon plat: Ous gratinats amb espinacs. Entrecot de vedella a la planxa amb ensalada. Llucet fregit amb patata bullida i pastanaga.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de brossat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de llegums ecològics. Tallarines amb verdura. Estofat d’indiot.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb minestra i patata bullida. Pilotes de verdura amb seitan i puré de patata. Pollastre rostit amb patata rostida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de llegums. Paella amb carn. Ensalada verda.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida i ensalada. Croquetes de cuixot salat amb ensalada i arròs integral saltat. Espinacs amb beixamel i arròs integral.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Wok d’arròs amb verdures. Ensalada de cranc.

    Segon plat: Pastís de carn amb puré patata. Tombet amb ou.