Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 17 maig 12:00
Fi: Divendres, 17 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs melós de pollastre. Sopa de meló.
Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb patates fregides. Graellada de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tortel·linis gratinats. Ensalada d’arròs.
Segon plat: Pollastre amb allada amb arròs. Calamar a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Entremesos.
Segon plat: Ous gratinats amb espinacs. Entrecot de vedella a la planxa amb ensalada. Llucet fregit amb patata bullida i pastanaga.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de brossat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de llegums ecològics. Tallarines amb verdura. Estofat d’indiot.
Segon plat: Peix fresc del dia amb minestra i patata bullida. Pilotes de verdura amb seitan i puré de patata. Pollastre rostit amb patata rostida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Crema de llegums. Paella amb carn. Ensalada verda.
Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida i ensalada. Croquetes de cuixot salat amb ensalada i arròs integral saltat. Espinacs amb beixamel i arròs integral.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Wok d’arròs amb verdures. Ensalada de cranc.
Segon plat: Pastís de carn amb puré patata. Tombet amb ou.
-