Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 16 maig 12:00
Fi: Dijous, 16 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tombet amb ou fregit. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Escudella fresca. Cuscús amb pollastre. Pasta amb pesto.
Segon plat: Carabassons farcits de peix. Llibrets amb ensalada. Truita de patata amb trempó.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de taronja.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de carabassa amb curri. Pollastre aguiat amb patates. Cuinat de mongetes vermelles amb verdura i xoriço.
Segon plat: Conill amb ceba i patata al forn. Croquetes d’espinacs amb ensalada i arròs integral bullit. Lluç a la basca.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs integral amb samfaina. Ensalada de pasta. Vichyssoise teba.
Segon plat: Rotlles de primavera amb ensalada. Tall rodó d’indiot al forn amb patates fregides al forn. Sípia estofada amb patates bullides.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Mongetes blanques amb copinyes. Pasta amb pesto.
Segon plat: Frit. Rajada amb pebres vermells i patata panadera.
-