• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 16 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tombet amb ou fregit. Ensalada de tomàtiga i mozzarella. 

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Escudella fresca. Cuscús amb pollastre. Pasta amb pesto.

    Segon plat: Carabassons farcits de peix. Llibrets amb ensalada. Truita de patata amb trempó.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de taronja.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de carabassa amb curri. Pollastre aguiat amb patates. Cuinat de mongetes vermelles amb verdura i xoriço.

    Segon plat: Conill amb ceba i patata al forn. Croquetes d’espinacs amb ensalada i arròs integral bullit. Lluç a la basca.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs integral amb samfaina. Ensalada de pasta. Vichyssoise teba.

    Segon plat: Rotlles de primavera amb ensalada. Tall rodó d’indiot al forn amb patates fregides al forn. Sípia estofada amb patates bullides.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Mongetes blanques amb copinyes. Pasta amb pesto.

    Segon plat: Frit. Rajada amb pebres vermells i patata panadera.