• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 15 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb porto amb patata rostida. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de ciurons, ou i tonyina. 

    Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb samfaina i patates. Sípia a la mallorquina amb patata bullida.

    Postres: Pastís de poma. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Lasanya d’espinacs amb formatge de cabra. Crema de lletuga. Ensalada d’escarola amb fruita seca i vinagreta de maduixa.

    Segon plat: Carabassó i tomàtiga gratinats amb formatge. Tonyina a la planxa amb guarnició. Frit de matances.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de plàtan amb xocolata.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Llenties ecològiques estofades amb verdura. Wok de pollastre i verdures. Ensalada de tomàtiga i formatge fresc amb fruita seca.   

    Segon plat: Pilotes de pollastre i vedella amb salsa de tomàtiga i patata fregida. Truita de patata amb ensalada. Bacallà a la mallorquina.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de mongetes vermelles amb verdura i xoriço. Ensalada tropical. Aguiat de pollastre.

    Segon plat: Cuscús amb verdures saltades. Carabassons farcits de carn. Rap en salsa marinera amb patata.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs negre. Ensalada verda amb fruita de temporada.

    Segon plat: Aletes de pollastre a la barbacoa amb patata al forn. Aladrocs fregits amb tomàtiga.