Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 14 maig 12:00
Fi: Dimarts, 14 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb pollastre i ruca.
Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Pastís de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.
Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fabada asturiana. Arròs integral amb verdures. Ensalada amb formatge mallorquí i confitura de codony.
Segon plat: Pilotes amb salsa i patates. Verdures gratinades. Filet d'orada a la planxa amb bròcoli i patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb pinya.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Crema de carabassa ecològica. Lasanya de carn.
Segon plat: Frit de xot. Calamar a la planxa amb patata bullida i ensalada. Xampinyons, albergínies i carabassó saltats.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Tallarines saltades amb verdures de temporada. Crema de carabassa. Lasanya d’espinacs.
Segon plat: Mongetes verdes saltades amb porro i seitan. Llom amb col. Bacallà gratinat al forn amb allioli.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Trinxat de colflori. Tomàtigues farcides de cuscús.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb trempó. Tonyina a la planxa amb ensalada i patates.
-