• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 14 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb pollastre i ruca.

    Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Pastís de verdures amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.

    Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fabada asturiana. Arròs integral amb verdures. Ensalada amb formatge mallorquí i confitura de codony.

    Segon plat: Pilotes amb salsa i patates. Verdures gratinades. Filet d'orada a la planxa amb bròcoli i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb pinya.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Crema de carabassa ecològica. Lasanya de carn.

    Segon plat: Frit de xot. Calamar a la planxa amb patata bullida i ensalada. Xampinyons, albergínies i carabassó saltats.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines saltades amb verdures de temporada. Crema de carabassa. Lasanya d’espinacs.

    Segon plat: Mongetes verdes saltades amb porro i seitan. Llom amb col. Bacallà gratinat al forn amb allioli.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Trinxat de colflori. Tomàtigues farcides de cuscús.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb trempó. Tonyina a la planxa amb ensalada i patates.