• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dilluns, 13 maig 12:00
    Fi: Dilluns, 13 maig 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Hummus amb crudités.

    Segon plat: Pollastre amb salsa de xampinyons. Carabassó amb salsa de xampinyons.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Crema de verdures. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb verdura i arròs. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Tallarines a la carbonara. Gaspatxo blanc. Ensalada reial.

    Segon plat: Verdura saltada amb quinoa i cacauet. Pit de pollastre a la italiana amb patata Deluxe. Calamarins a la planxa amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de melicotó i formatge.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Espaguetis a la carbonara. Cuinat de ciurons amb espinacs.

    Segon plat: Costella al forn amb patata al forn. Verat a la planxa amb ensalada i patata bullida. Carxofes bullides amb verdures.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Tomàtigues farcides de verdures. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Ous remenats amb espàrecs i alls tendres. Costella rostida amb ensalada. Lluç en salsa verda amb patates.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de llegum. Pasta a la bolonyesa.

    Segon plat: Estofat de vedella. Filet d’orada a la planxa amb minestra.