Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 13 maig 12:00
Fi: Dilluns, 13 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada d’arròs. Hummus amb crudités.
Segon plat: Pollastre amb salsa de xampinyons. Carabassó amb salsa de xampinyons.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Crema de verdures. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb verdura i arròs. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Tallarines a la carbonara. Gaspatxo blanc. Ensalada reial.
Segon plat: Verdura saltada amb quinoa i cacauet. Pit de pollastre a la italiana amb patata Deluxe. Calamarins a la planxa amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de melicotó i formatge.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada d’arròs. Espaguetis a la carbonara. Cuinat de ciurons amb espinacs.
Segon plat: Costella al forn amb patata al forn. Verat a la planxa amb ensalada i patata bullida. Carxofes bullides amb verdures.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Tomàtigues farcides de verdures. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Ous remenats amb espàrecs i alls tendres. Costella rostida amb ensalada. Lluç en salsa verda amb patates.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Crema de llegum. Pasta a la bolonyesa.
Segon plat: Estofat de vedella. Filet d’orada a la planxa amb minestra.
-