• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 10 May
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Entremesos variats amb ensalada russa. Crema de carabassó.

    Segon plat: Mussaca. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Burballes vegetarianes. Espàrecs amb maionesa.

    Segon plat: Tombet amb ou. Escalopines de pollastre amb salsa rocafort. Maires fregides amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de músic.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada mixta. Crema de llegums i verdura. Api-rave amb espinacs i pit de pollastre a la planxa.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb minestra de verdures i patata bullida. Samfaina amb fruita seca i ou a la planxa. Mongetes verdes bullides amb salsa de tomàtiga i arròs bullit.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada verda amb fruita seca ecològica. Crema de llegums.

    Segon plat: Llom arrebossat amb ensalada. Pastís de verdures. Peix del dia amb patates bullides i ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ciurons cuinats amb bacallà i espinacs. Ensalada de quinoa.

    Segon plat: Carabassons farcits de verdura amb arròs llarg. Escalopines de pollastre cruixents amb ensalada de cuscús.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.