Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 10 maig 12:00
Fi: Divendres, 10 maig 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Entremesos variats amb ensalada russa. Crema de carabassó.
Segon plat: Mussaca. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Burballes vegetarianes. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Tombet amb ou. Escalopines de pollastre amb salsa rocafort. Maires fregides amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de músic.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada mixta. Crema de llegums i verdura. Api-rave amb espinacs i pit de pollastre a la planxa.
Segon plat: Peix fresc del dia amb minestra de verdures i patata bullida. Samfaina amb fruita seca i ou a la planxa. Mongetes verdes bullides amb salsa de tomàtiga i arròs bullit.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada verda amb fruita seca ecològica. Crema de llegums.
Segon plat: Llom arrebossat amb ensalada. Pastís de verdures. Peix del dia amb patates bullides i ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Ciurons cuinats amb bacallà i espinacs. Ensalada de quinoa.
Segon plat: Carabassons farcits de verdura amb arròs llarg. Escalopines de pollastre cruixents amb ensalada de cuscús.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-